Поодинокі хмельничани з парасолями: у Хмельницькому відкрився Великодній ярмарок

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький

Сьогодні у середмісті Хмельницького відкрився Великодній ярмарок. За словами заступника Хмельницького міського голови Миколи Ваврищука, торгівля відбуватиметься до Великодня східного обряду.

Як відкрився ярмарок та що на ньому можна придбати – бачили кореспонденти Суспільного.

Відкриття Великоднього ярмарку в середмісті Хмельницького через дощ, який розпочався з самого ранку, не стало велелюдним. З десяти запланованих ярмаркових будиночків запрацювало вісім. Відвідувачі – поодинокі хмельничани з парасолями.

"На закупи ходили сьогодні. Так ідемо додому, зайшли на ярмарок. Поки нічого не купували, просто придивляємось", — розповідає хмельничанка Світлана.

"В мене такий характер. Я люблю походити. Грошей нема – в кишені 50 гривень. Нічого не купую", — розповідає хмельничанин Євген.

З десяти запланованих ярмаркових будиночків запрацювало вісім. Фото: Суспільне Хмельницький

Товари на ярмарку – тематичні до Великодня: кондитерські вироби, солодощі, хлібобулочні, великодні свічки у вигляді яєць та крафтові сири. Кондитерські вироби – торти, тістечка, короваї презентує одна із хмельницьких кондитерських компаній, розповідає її маркетологиня Світлана. Каже, Великодні паски виставлять на продаж за кілька днів.

"В нас є торти-тістечка на щодень, а також дуже популярна продукція на замовлення. Ось ви бачите: короваї, обрядові хліби та торти на замовлення на будь-яке свято", — каже маркетологиня.

Хлібобулочні вироби виставило на продаж ще одне хмельницьке підприємство, розповідає продавчиня Тетяна. Жінка говорить, погодні умови торгівлі не завадили.

На ярмарку представило продукцію підприємство, що виготовляє крафтові сири в Карпатах. Фото: Суспільне Хмельницький

"Нічого страшного, в природи немає поганої погоди. А ми мусимо виходити й працювати. Торгуємо з настроєм. Тільки знаємо, що в країні робиться. Та частину зароблених коштів передадуть на Збройні Сили України. Заради цього й вийшли", — каже продавчиня.

Передає нашим захисникам і кошти, і вироблену продукцію підприємство, що виготовляє крафтові сири в Карпатах, розповідає продавчиня Марія. Каже, до Хмельницького приїхали ще вчора. Сири покупцям дають на пробу.

"Звичайний будз, класичний дуже добрий, моцарела. Вистояні є в нас сири (два-три місяці витримки), сулугуні, бринза", — розповідає продавчиня Марія.

За словами заступника Хмельницького міського голови Миколи Ваврищука, Великодній ярмарок в місті триватиме до Великодня східного обряду.

Новости Украины