Поранена людина, пошкоджені вікна та комп’ютерна техніка внаслідок російського ракетного обстрілу Сум

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

В сумському центрі екстерної допомоги пошкоджені вікна та комп'ютерна техніка внаслідок російського ракетного обстрілу, що стався вдень 7 березня. У будівлі автошколи, що знаходиться поруч теж вибиті вікна на двох поверхах будівлі.

Попередньо внаслідок атаки травмована одна цивільна людина. Пошкоджене приміщення школи, центральної міської лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги та водоканалу, повідомили у військовій адміністрації.

Фото: обласна військова адміністрація

"Коли пролунав сигнал повітряної тривоги, всі працівники були на своїх робочих місцях. На щастя, ніхто не постраждав. Обласна диспетчерська служба — вибиті вікна, пошкоджена комп'ютерна техніка. Були евакуйовані в резервний пункт, звідки зараз продовжують приймати виклики "103" з усієї області. Фактично, центр екстреної допомоги ні на хвилину не припинив своєї роботи. Одразу після події, на місце влучання були направлені бригади, вони продовжують там працювати разом з ДСНС", – розповів Суспільному директор "Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Сергій Бутенко.

Будівля Центру екстреної медичної допомоги. Фото: Суспільне Суми

Станом на 16:00 коментувати кількість травмованих Сергій Бутенко не став, бо розбір завалів триває.

Представник гуманітарного центру "Проліска" Олексій Сахно розповів – зранку 7 березня вони допомагали ліквідовувати наслідки удару російського безпілотника в Сумах. "І сьогодні зразу ж переїхали на нову локацію, де є "приліт" і є руйнування. Ми надаємо допомогу для екстреного ремонту – вікон, дверей та дахів. Щоб люди та цивільна інфраструктура швидко закрили пошкодження".

Будівля автошколи. Фото: Суспільне Суми

Поруч з будівлею швидкої допомоги знаходиться сумська автомобільна школа ТСО України. "Всі вікна порозбивані, перший поверх повністю повисипало і на другому поверсі теж. Тут заняття повинні були бути на 17:00. Але таке сталось, ми відмінили", – розповів директор школи Анатолій Селецький.

Читати ще

Читати ще «Здавалось, будинок підстрибнув і загойдався». Очевидці розповіли про влучання безпілотника у п’ятиповерхівку у Сумах

Новости Украины