Порожнеча, трава і сміття. Як виглядає пляж і ринок в Бердянську поблизу «Червоної гвоздики»? (відео) — новини Бердянська

Місцева блогерка показала локацію, де до повномасштабного вторгнення влітку вирувало життя

Порожнеча, трава і сміття. Як виглядає пляж і ринок в Бердянську поблизу «Червоної гвоздики»? (відео) Бердянськ. Район «Червоної гвоздики». Розпал курортного сезону при російських окупантах. Колаж «Бердянськ 24»

Жодної працюючої торгівельної точки, одиниці відпочивальників, звалища побутових відходів, але пляжні кабінки у «триколорі». До окупації подібну картину біля «Червоної гвоздики» можна було побачити тільки в глухе міжсезоння. Але аж ніяк не в пікові дні туристичного періоду.

Як не намагаються окупанти намалювати райдужний образ «звільненого Бердянська», реальність така, як на цьому відео.

А воно означає, що конкретно мікрорайон Слобідка зараз абсолютно пустий. Про розвиток, туризм, сезонний бізнес навіть не йде мови.

Огляд містив і інші міські пляжі. Ситуація майже ідентична. Мінімальна активність спостерігається на косі. Але порівняння навіть з «ковідними» роками за часів України виглядатиме недоречним. З кожним сезоном російської окупації туристична привабливість Бердянська зменшується.

Це провал. Як виглядає пляж «Сонячний» на Бердянській косі в розпал курортного сезону? (фото)

Источник

Новости Украины