Пошкоджено об’єкт інфраструктури та 20 гаражів: над Чернігівщиною вночі збили п’ять шахедів

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Мобільна вогнева група ЗСУ збиває російський безпілотник. Getty Images

У ніч на 3 вересня над Чернігівською областю українські військові збили п'ять російських БпЛА, ймовірно, типу "Shahed", два з яких — над Черніговом. Внаслідок падіння уламків на околицях міста поранень зазнали дві людини. Пошкоджено об’єкт інфраструктури, зруйновано один та пошкоджено 20 гаражів.

Про це повідомляє ОК "Північ" на своїй Facebook-сторінці.

Згідно з інформацією, в Новобілоуській громаді внаслідок падіння уламків БпЛА, ймовірно, типу "Shahed" також пошкоджено об’єкт інфраструктури.

"Усього сили ППО збили над Україною 27 ударних БпЛА. До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 вересня російські військові завдали удару по житлових будинках у прикордонному селі Семенівської громади на Чернігівщині. Через обстріли загорілися 38 домогосподарств.

Також протягом минулої доби армія РФ обстріляла три прикордонні громади Чернігівщини. Вогонь вели зі ствольної артилерії та мінометів, також використовували FPV-дрони та скинули вибухівку з безпілотника. Горіли будинки й 55 гектарів самосійних насаджень.

Новости Украины