Повернення легенди: в мережу «злили» фото електричної заміни Opel Crossland (ФОТО)

Opel готує до випуску новий і, що найважливіше, електричний автомобіль, який покликаний замінити застаріваючий Crossland.

Перед вами – Opel Frontera, офіційна прем’єра якого ще не відбулася, проте завдяки публікації Cochespias.net стало можливо зазирнути у майбутнє марки.

Frontera, яка отримала завдання змінити Crossland, стане технічним близнюком Citroën (ë-) C3, але буде значно більшим за розмірами, перетворившись на справжній кросовер для європейського ринку та бренду Opel.

Це адаптована під потреби версія нового Citroën C3 Aircross, який, хоч і ділиться платформою з меншим (ë-)C3, на європейському ринку поки не представлений.

Новий Citroën C3 Aircross вже продається в Індії та деяких південноамериканських країнах, тому не дивно, що Frontera, показана на фотографіях, багато в чому ділиться дизайном з C3 Aircross.

Однак нова Frontera мало схожа на свого попередника – вихідну Frontera, яка була справжнім позашляховиком. Новинка, навпаки, є сучасним кросовером.

Платформою для Opel Frontera послужила не (e-)CMP, що використовується в Mokka, а Smart Car Platform від Stellantis, яка також лежить в основі нового Citroën C3 та майбутнього Fiat Panda.

Чи ймовірно, що електричні силові установки Citroën ë-C3 будуть використані в Frontera?

Можливо, але також не виключено, що SUV запозичуватиме технології у більш високопозиційної Mokka.

Очікується, що поряд з електричними версіями з’являться моделі з м’якою гібридною системою, подібно до Citroën C3.

Цей витік не тільки дав світові перший погляд на довгоочікувану новинку від Opel, але й натякнув на широкий спектр технологічних рішень, які можуть бути реалізовані в рамках сімейства Frontera.

Незважаючи на те, що офіційна презентація ще не відбулася, вже ясно, що Opel готує до ринку щось особливе, поєднуючи в собі інновації та традиції, доповнені електричним майбутнім.

Новости Украины