Позитивні якості iPhone 14

iPhone 14 — нова популярна модель смартфона від відомого бренда Apple. Стильний дизайн, великій вибір колористичних рішень, швидкість, можливість використання для роботи, дзвінків, ігор — ось стислий перелік позитивних якостей нової моделі смартфона.

Характеристики смартфона

Діагональ екрана, яким оснащений новий iPhone 14, становить 6,12 дюйма. Попри це, девайс виглядає акуратним та компактним. Навколо екрана елегантні тонкі рамки, які додають гаджету стилю та довершеності. Матриця оновлюється з частотою 60 Гц. Дисплей в автоматичному режимі здатний підбирати оптимальну температуру кольору в залежності від освітлення.

Айфон 14 випускається в двох модифікаціях з розмірами 146,7 х 71,5 х 7,8 мм, з вагою 172 г та 146,7 х 71,5 х 7,65 мм з вагою 174 г. Девайси доступні в декількох колористичних рішеннях: фіолетовий, білий, чорний. Гаджет виглядає ергономічно за рахунок заокруглених країв рамки, корпус не слизький, приємний на дотик за рахунок чого смартфон комфортно тримати в руках.

Айфон 14 оснащений трьома камерами: основною — з роздільною здатністю 12 Мп, ультра ширококутною — з роздільною здатністю в 12 Мп, фронтальною — на 12 Мп. Основна камера має функцію оптичної стабілізації. Фронтальна камера смартфону фокусується на об’єкті в автоматичному режимі, що дозволяє робити якісні фото.

Формат зв’язку і продуктивність роботи Айфон 14

Смартфон підтримує зв’язок від 2G до 5G та VoLTE, що забезпечує якісний сигнал. Айфон 14 має найсучаснішу iOS 16, яка забезпечує для користувача:

  • можливість скасування надсилання повідомлень;
  • автоматичне оновлення месенджерів та електронної пошти;
  • можливість швидкого налаштування персоналізації: шрифт, колір і стиль екрану, мова введення;
  • опція розумного диктування дозволяє користувачеві писати повідомлення без помилок.

Оперативка — 6 Гб, графічних ядер — 5,  чого вистачає для використання гаджету для роботи, ігор, дзвінків, перегляду відео файлів і інших операцій. Що стосується вбудованої пам’яті, то тут для покупців є три варіанти: 128, 256 та 512 Гб.

Комплект постачання мінімальний: сам смартфон, кабель та пакет документів. Зарядний пристрій потрібно придбати окремо.

Вартість Айфона 14 в Україні залежить від комплектації, розмірів дисплею, вбудованої пам’яті, кількості оперативної пам’яті.

В цілому Айфон 14 — зручний, стильний девайс з хорошими технічними характеристиками та стильним дизайном оформлення.

Новости Украины