ПП «Бджола» надала звіт роботи за рік

Партія «Бджола» надає звіт своєї діяльності з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора на територію цілісної, суверенної та незалежної України.

З початку повномасштабного вторгнення країни-агресора на територію цілісної, суверенної та незалежної України, «Бджола» на чолі з Андрієм Білоусовим, продовжують систематично надавати допомогу військовослужбовцям. «Бджола» постійно допомагає нашому батальйону територіальної оборони, добровольчим формуванням, Кам’янському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, Кам’янському районному управлінню ГУ ДСНС України та іншим військовим Збройних Сил України та цивільним громадянам, які постраждали від збройної агресії.

Так, за рік повномасштабного вторгнення, було передано: 27 автомобілів, в тому числі авто підвищеної прохідності, бензопили та паливно-мастильні матеріали, 320 бронежилетів, 500 комплектів військової форми, термовалізи, 290 радіостанцій для зв’язку, 36 акумуляторів на вантажні машини та акумулятори для переносних мобільних радіостанцій, моторні мастила для техніки, маскувальні сітки, 42 квадрокоптери, 38 дизельних та бензинових генераторів, будівельний інвентар (сокири, лопати, бензопили, електрообладнання, металопрокат, гранульований шлак, відсів та інше), 42 комплекти автомобільних шин (також, і для важкої техніки), тепловізори, саундмодератори, 730 кровоспинних турнікетів, розгрузочні жилети, медикаменти, 360 тактичних аптечок, засоби спостереження, серед яких 130 біноклів, 74 монокуляри, більше 1000 окопних перископів, 128 повних комплектів військової форми і окремі елементи екіпірування. Міський голова разом з однопартійцями неодноразово відвідував зони бойових дій та передавав допомогу військовим особисто.

Окрім цього, нашому батальйону територіальної оборони, добровольчим формуванням, Кам’янському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, Кам’янському районному управлінню ГУ ДСНС України та іншим військовим Збройних Сил України та цивільним громадянам, які постраждали від збройної агресії «Бджола» передала близько 75 тонн продуктів харчування, серед яких і сотні продуктових наборів для родин військовослужбовців, внутрішньо-переміщенних осіб, малозабезпеченим та багатодітним родинам. Також, надавалась допомога у вигляді засобів особистою гігієни та миючі засоби.

До того ж, спільно з підприємцями щоденно забезпечували продуктами харчування Кам’янський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Представники «Бджола» неодноразово були донорами та здавали кров для захисників та захисниць, які мужньо боронять Україну від ворога.

ПП «Бджола» підтримує і місцевий фронт. Так, за останні місяці було придбано 18 холодильників, 21 пральна машина та 17 морозильних камер для медичних та соціальних закладів Кам’янського.

Враховуючи напрямки діяльності волонтерського центру «Павутинка», систематично придбавали тканину для пошиву нош і аптечних індивідуальних сумок, які замовили з передової військові, та нитки для виготовлення основ маскувальних сіток.

При підтримці «Бджола» проводились практичні навчання зі стрільби з вогнепальної зброї для жінок нашого міста, в результаті чого, було навчено поводженню зі зброєю більше 500 жінок.

Дякуємо всім, хто разом з нами! Тримаємось. Єднаємось. Боронимо. Тільки так ми подолаємо всі випробування! Окрема вдячність тим, хто підтримує військових та особисто відвідує хлопців та дівчат на передовій – Богдан Наполов, Максим Чехута, Сергій Миршавка, Сергій Ворожко, Віталій Чернявський, Марк Чернявській та інші. Вдячність тим, хто тримає місцевий фронт та надає продукти харчування і все необхідне – Олександр Лукашов, Марина Гурська, Антон Гусєв, Андрій Драговоз, Віталій Дідур, Оксана Федосюк та інші. Також, тим, хто займає активні позиції та не стоїть осторонь  –  Наталія Ктітарова, Арман Нігоян, Олександр Самойлович, Тимур Левченко,  Ірина Краюшкіна, Наталія Чепченко, Олександр Кирпа, Михайло Підгурський, Ганна Бондарець, Наталія Сокол, Артур Круть, Галина Залога та інші.

Цей рік ми працювали та продовжуємо це робити заради Перемоги! Завдяки згуртованості нашого народу та відвазі наших військових ЗСУ, Україна обов’язково переможе у цій війні. Нас не зламати! Разом до Перемоги!

Джерело

Новости Украины