Право власності на землю підтвердили лише 80000 жителів ТОТ області. Окупанти готові продовжити термін реєстрації — новини Бердянська

Це лише близько 15% адрес з більш як 500 000 об’єктів

Право власності на землю підтвердили лише 80000 жителів ТОТ області. Окупанти готові продовжити термін реєстрації Окупантів дуже цікавить кількість земельних ділянок, які вони зможуть «націоналізувати». Поточні результати дають їм змогу претендувати на 85% відсотків загального реєстру. Фото: OLX

Окупаційна влада продовжує виявляти господарів землі в Бердянську та районі. Вони нагадують про необхідність зареєструвати власність за російським законодавством.

З пропагандистських тг-каналів «Бердянськ 24» дізнався, що заявки на підтвердження права власності на землю подали понад 80 тисяч жителів ТОТ Запорізької області. Враховуючи загальну цифру, це дуже незначний показник.

Втім, так зване Міністерство майнових та земельних відносин наголошує, що це багато та висловлює готовність продовжити термін прийняття заявок.

Гауляйтер окупованої частини Запорізької області Балицький наголосив, що максимальна можливість для громадян підтвердити право власності на земельні ділянки для внесення до Єдиного державного реєстру нерухомості є пріоритетною.

Окупанти зазначають, що підтвердити право власності треба аби в майбутньому уникнути судів між приватними особами та державою. Під останньою, вочевидь, мається на увазі росія.

Раніше «Бердянськ 24» повідомляв, що окупанти подовжили термін підтвердження українцями на ТОТ права власності земельними ділянками до 1 липня.

Источник

Новости Украины