Приурочать до смерті диктатора: пропагандист Рогов розповів про контрнаступ ЗСУ на Мелітополь

Приурочат к кончине диктатора: пропагандист Рогов рассказал о контрнаступлении ВСУ на Мелитополь

Сумнозвісний на окупованій частині Запорізької області адепт "руського міра" Володимир Рогов поділився зі своїми зомбованими читачами черговим, і, на його думку, геніальним, умовиводом.

У Мелітополі у рашистів, як зазвичай, паніки немає і все йде за планом. Тільки ось місцеві гауляйтери тільки й говорять про наближення наступу української армії і навіть починають готувати цивільне населення до евакуації. Так, "член" ВЦА Запорізької області та за сумісництвом головний фейкомет окупованої частини регіону Рогов знайшов певний символізм у даті планованого контрнаступу ЗСУ. 

Нагадаємо, у документах Пентагону та американської розвідки, які нещодавно потрапили у відкритий доступ, ця дата — 30 квітня 2023 року. Щоправда, справжність "злитих" документів не підтверджено. Експерти зазначають, що вони щонайменше були частково відредаговані. Але коли це зупиняло рашистів? Ці індивідууми не наділені критичним мисленням і не здатні аналізувати інформацію, тому вірять усьому почутому й прочитаному. 

Так ось відомий пропагандист дійшов висновку, що анонсований у ЗМІ наступ "укрофашистів" збігається з річницею смерті фюрера Третього рейху Адольфа Гітлера.

— З огляду на те, як нацистський режим поклоняється і слідує фашистам, не виключено, що контрнаступ вони можуть приурочити до дати смерті свого ідейного лідера Гітлера — 30 квітня, тим більше, що саме ця дата фігурувала в американських ЗМІ з посиланням на якісь секретні матеріали, — сказав Рогов.

Крім цього, він висловив упевненість, що Володимир Зеленський "закінчить так само, як і Гітлер", а українські війська "чекає такий самий розгром, як і вермахт". Але, з огляду на те, що жителі рф, яких весь цивілізований світ прозвав рашистами, буквально стали новими нацистами, а їхній "цар" путін в усьому намагається наслідувати свого кумира Гітлера, то доля нацистської Німеччини чекає саме на росію, а не Україну.

Джерело

Новости Украины