Прохолодні напої вдома: готуємо разом

Зовсім скоро буде спекотне літо, тому дорослі та діти шукають рецепти смачних охолоджуючих напоїв. Якщо вам набридла звичайна мінеральна вода, хочеться приготувати дещо незвичне, то спробуйте зробити корисні лимонади, соки і коктейлі. В інтернеті можна знайти багато ідей для прохолодних напоїв, які можна приготувати як на вдома, так і для подачі гостям у кафе чи ресторані. Замовити продукти ви можете в магазині FOZZY — широкий вибір товарів, доступні ціни та швидка доставка.

Напій Сассі

Це смачний вітамінний напій, який легко і швидко приготувати вдома. Він допоможе втамувати спрагу, покращить самопочуття, зробить вашу фігуру стрункішою, а також покращить стан шкіри та волосся. Його інгредієнти прості, доступні та повністю безпечні, містять багато вітамінів і мікроелементів, тому корисні для здоров’я.

 

Ось рецепт для приготування:

  • один лимон потрібно почистити та нарізати тонкими кільцями;
  • огірок середнього розміру також потрібно тоненько нарізати. Найкраще використовувати свіжі, молоді домашні огірки, які не мають гіркоти;
  • за бажанням додаємо подрібнену м’яту;
  • потрібно натерти одну столову ложку свіжого кореня імбиру;
  • всі інгредієнти треба змішати з 2 літрами чистої питної води.

Щоб запобігти розмноженню бактерій, всю суміш слід відразу прибрати в холодильник. Процес приготування напою Сассі займає 8-10 годин, тому зробивши його увечері, на ранок ви тримаєте корисний лимонад.

Напій з лимонів та яблук

Цей корисний коктейль є чудовим способом втамувати спрагу. Для приготування потрібно 4-6 яблук середнього розміру, 2 літри води, одну склянка цукру, 1-2 лимони нарізаних кільцями, і тоненько нарізаний свіжий корінь імбиру. Після того, як яблука нарізають скибочками, їх засипають цукром і заливають окропом. Потім суміш охолоджують, відціджують і додають за смаком кубики льоду, лимону та імбиру.

Кавуново-апельсиновий коктейль

Нікого не залишить байдужим цей ароматний напій з соковитих ягід та цитрусів. Для нього вам потрібно: 1 кг кавуна, 1 лимон, 1 апельсин і лід за смаком. Потрібно вичавити сік з апельсина та лимона. Кавун почистити від шкірки та насіння, порізати його м’якуш, а потім додати сік апельсина, лимона та збити все за допомогою блендера. Потім помістіть у холодильник на 30-40 хвилин, можете прикрасити його шматочками лимона та апельсина, кубиками льоду та листочками м’яти.

Новости Украины