Протягом 4 місяців на порушників законодавства міграційниками Сумщини накладено адміністративних стягнень на суму близько 200 тисяч гривень

«За статтею 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) до адміністративної відповідальності на території Сумської області протягом січня-квітня поточного року притягнуто 53 іноземних громанян-порушників міграційного законодавства. Загальна сума накладених адміністративних стягнень становить близько 200 тисяч гривень» -, розповідає начальник Управління ДМС України в Сумській області Дмитро Костєнніков.

«Серед іноземців, які своєчасно не вжили заходів щодо оформлення дозвільних документів на проживання в Україні переважна більшість громадян Азербайджану, РФ, Узбекистану, Туреччини, Нігерії, Йорданії. Стосовно 36 неврегульованих мігрантів вже виконано рішення щодо повернення їх до країн походження. Ще 4 мігрантів-порушників за межі території України видворено в примусовому порядку», — додав посадовець.

«Перевірочні заходи на території Сумської області з питань дотримання іноземцями та особами без громадянства законодавства України в сфері міграції і надалі тривають. Робота Управління ДМС області в напрямку протидії незаконній/нелегальній міграції є і надалі залишається одним з приорітетних напрямків діяльності служби», — підкреслив Дмитро Костєнніков.

Источник

Новости Украины