Провадження розпочате: правоохоронці перевіряють спецперепустку Павліка на справжність (фото)

Віктор Павлік поліція, Віктор Павлік спецперепустка, Віктор Павлік Нацполіція Фото: Нацполiцiя Украiни | Поліціянти внесли до Єдиного реєстру дані за статтею про підроблення документів

У Нацполіції розповіли, що нині проходить експертиза перепустки, якою похизувався в соцмережах співак. Також поліціянти направили запит у ВСП із метою з’ясувати правомірність її видачі.

Related video

Національна поліція України розпочала кримінальне провадження за фактом підроблення спеціальної перепустки для пересування по Києву під час комендантської години, раніше вилученої в артиста Віктора Павліка. Про це відомо з відповіді столичного головного управління Нацполіції на запит медіа «Букви», опублікованої 23 травня.

«16 травня нинішнього року під час моніторингу мережі інтернет і засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі й демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», — йдеться в документі.

Правоохоронці проінформували, що внесли відомості про інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про підроблення чи використання підроблених документів. 17 травня, за даними Нацполіції, була призначена експертиза спецперепустки, висновок за результатами якої ще очікується. Поліціянти передали, що триває досудове розслідування.

«Окрім того, до Центрального управління військової служби правопорядку Києва та Київської області було направлено запит на отримання інформації щодо правомірності видачі такої перепустки», — підкреслили у відповіді.

Також у поліції зазначили, що «питання видачі, обліку тощо» цих перепусток не входить у компетенції відомства, та порадили журналістам звернутися у КМВА.

Відповідь Нацполіції про спецперепустку Павліка, спецсперепустка Павліка експертиза, спецперепустка Павліка поліція, спецперепустка Павліка не справжня Fullscreen Відповідь головного управління Нацполіції Києва на запит ЗМІ Фото: Букви

Нагадаємо, 16 травня дружина артиста Катерина Реп’яхова поділилася в соцмережах, що чоловік подарував їй спецперепустку. Вона зафільмувала проїзд по Південному мосту в Києві, де рух дозволено лише спецтранспорту.

Уже 17 травня в головному управлінні Нацполіції Києва повідомили, що правоохоронці провели з парою розмову про заборону фіксації об’єктів стратегічного значення та вилучили перепустку.

Новости Украины