Пугачова звернулася до росіян-запутинців: Були холопами, стали рабами


Пугачова звернулася до росіян-запутинців: Були холопами, стали рабами

Алла Пугачова (скриншот)

Відома радянська та російська співачка Алла Пугачова назвала «рабами» росіян, які підтримують нинішній курс РФ, внаслідок якого її чоловіка Максима Галкіна назвали «іноземним агентом», а її за солідарність із ним почали критикувати та цькувати. Про це вона написала в Instagram.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Боже мой, какое счастье, что меня ненавидят те люди, которых я всегда терпеть не могла. Если бы я им нравилась, это значило бы, что я пела и жила зря. Причина ясна. Пусть скрежещут зубами. Были холопами, стали рабами», – йдеться у повідомленні.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Пугачова ніяк не коментувала дії країни-окупанта, тоді як Галкін критикував владу – і 16 вересня режим назвав його «іноземним агентом».

18 вересня Пугачова попросила визнати її «іноагентом» слідом за чоловіком і виступила за «свободу слова» та «прекращение гибели наших ребят за иллюзорные цели, делающие нашу страну изгоем и утяжеляющие жизнь наших граждан».

Після цього співачку в Росії зацькували, вона з дітьми відлетіла до Ізраїлю.

  • Восени 2021 року Галкін потрапив до «чорного списку» Мінкульту, можливо, за виступ у 2014 році у тимчасово окупованому Криму. Влітку 2022 року його прибрали зі списку.

Джерело

Новости Украины