Пустовий допоможе «Барселоні» поборотись за чемпіонство у наступному сезоні

Артем Пустовий
/ БК «Барселона»

Український центровий Артем Пустовий залишається у «Барселоні». Керівництво змінило рішення щодо майбутнього баскетболіста в іспанському клубі.

У баскетболіста було декілька пропозицій з інших клубів для продовження кар’єри, але у нього є чинна угода з «Барселоною», керівництво клубу категорично не хоче відпускати українця, повідомляє basket.com.ua.

Читайте також: Баскетболіст Святослав Михайлюк залишається в «Детройті»: стала відома нова зарплата українця

Залишається у «Барселоні»

У команду прийшов новий головний тренер Шарунас Ясікявічюс, але поки що Пустовий не мав розмови із ним. Асистент наставника перекинувся декількома словами з українським центровим.

За словами асистента, вони дивились матчі українця, але не за «Барселону», а коли Пустовий грав за «Обрадойро», він був задоволений рівнем гри українського баскетболіста.

Пустовий сподівається, що з приходом нового наставника він буде отримувати більше ігрової практики.

Після того, як українець перейшов у склад каталонців встиг зіграти 21 матч в чемпіонаті Іспанії та 10 разів виходив на майданчик в Євролізі.

Закордонна кар’єра Артема Пустового

  • У 2015 році Пустовий залишив Суперлігу України та підписав контракт з іспанським клубом «Обрадойро», у складі якого розпочав виступи у Лізі Ендеса.
  • У сезоні 2015/16 український центровий зіграв 28 матчів, де в середньому проводив на майданчику 13,5 хвилин, а його статистика складала 3.9 очок та 2.6 підбирань у середньому за гру.
  • У сезоні 2016/17 Артем Пустовий провів 31 гру за «біло-блакитних». У середньому за гру він закидав 9.5 очок та робив 3.4 підбирання за 19 хвилин на майданчику.
  • Влітку 2018 року Пустовий перейшов до «Барселони». Контракт розрахований на 3 роки.

Источник

Новости Украины