Работа it львов рекрутингова агенція GravITy Agency

рекрутинговое агентство GravITy Agency

Для чого потрібен рекрутинг

Більшості роботодавців не потрібно доводити, що саме співробітники компанії в значній мірі визначають її майбутній успіх. Саме з цієї причини власники бізнесу так багато часу й уваги приділяють підбору кадрів. Нерідко це завдання покладається на професійних хедхантерів-рекрутерів.

Особливості роботи рекрутерів

Чим же рекрутери відрізняються від звичайних компаній з працевлаштування? Перш за все тим, що вони підбирають кадри саме за тими критеріями, які були надані замовником. Крім того, фахівці даного профілю виконують й попередню оцінку конкурентоспроможності кожного претендента. Це робиться на основі підсумкових результатів різних тестових завдань та детального аналізу іншої інформації про кандидата.

Також рекрутингове агентство відрізняється тим, що здійснює пошук кадрів під цілком конкретну вакансію, виконуючи замовлення власного замовника. Рекрутери потрібні для націленого пошуку експертів середнього й вищого ешелону, які повинні мати певну освіту та задану кваліфікацію.

Рекрутери використовують два робочих способи:

  1. Агент обробляє наявну базу резюме, підбираючи серед анкет найбільш відповідні за заданими критеріями.

  2. Претендент самотужки, відгукнувшись на оголошення, висилає власне резюме на об’яву про певну посаду.

В обох випадках головну роль грають зазначені замовником параметри пошуку, які служать головними критеріями відбору. Другий спосіб найкраще показує себе у великих містах. Наприклад, якщо потрібна робота IT, Львів може запропонувати масу відмінних варіантів.

Критерії для рекрутингового відбору

Власник бізнесу, подаючи заявку на пошук працівника, озвучує власне бажання, аби той мав певний набір характеристик. Незважаючи на те, що критерії по підбору персоналу, звичайно ж, можуть сильно відрізнятися, деякі з них зустрічаються досить часто:

  • вік;

  • стать;

  • освіта;

  • стаж;

  • реєстрація;

  • рівень володіння комп’ютером;

  • знання іноземних мов;

  • відповідальність.

Відповідність резюме претендента всім чи більшості вимог істотно підвищує шанс на отримання офера на конкретну посаду, оскільки головне завдання рекрутера – підібрати найбільш перспективного претендента.

Відповідне рекрутингове агентство у Львові допоможе знайти найбільш гарний варіант для працевлаштування як починаючому фахівцеві у своїй сфері, так і вже досвідченому експерту.

Новости Украины