Рашисти масово вивозять із Мелітополя овочі та фрукти

Рашисты массово вывозят из Мелитополя овощи и фрукты

Окупанти разом із місцевими колаборантами продовжують займатися систематичним пограбуванням захопленої ними Мелітопольщини.

Ще навесні рашисти почали вивозити тоннами вирощені жителями регіону овочі до Криму. Тоді наші торговці на анексованому півострові ціни не накручували, і вартість овочів на Керченському ринку та у Мелітополі практично не відрізнялася.

Але нещодавно російські загарбники у своїх пропагандистських пабликах відзвітували про те, що місцеві підприємці налагодили постачання овочів та фруктів на ринки тимчасово окупованого Маріуполя. Рашисти з сумом констатували, що поки що ціни на ці продукти харчування досить високі — на це позначається тимчасова неопрацьованість ланцюжків поставок.

Також окупанти додали, що асортимент фруктів та овочів вже зараз великий – на прилавках можна побачити як екзотичні фрукти, так і звичайні яблука, лимони та виноград. Щоправда, важко віриться, що маріупольцям, чиє місто військові рф перетворили на суцільні руїни і випалену землю, зараз дуже хочеться екзотики.

Джерело

Новости Украины