Рашисти обіцяють мелітопольцям виплату, якої в Росії не існує

Рашисты обещают мелитопольцам выплату, которой в россии не существует

Окупанти йдуть на все, щоб "обілетити" мелітопольців курячими паспортами, підкуповують допомогою, про яку на болотах ніколи не чули.

У рашистських пабліках окупанти обіцяють облагодіяти щомісячною допомогою на дитину.

Повідомляють, що отримувати чотири тисячі рублів будуть діти віком до 18 років. За умови навчання на очному відділенні — навіть до 23 років.

Примітно, що в Росії такої виплати немає, і ніколи не було. Рашисти вигадали черговий трюк, щоб змусити мелітопольців отримати паспорти рф, і російські документи на дітей, і готові платити за це.

А ось на скільки триватиме виплата дитячої допомоги, після того, як цілі з паспортизації будуть досягнуті, питання риторичне.

Не секрет, що рівню зарплат і різноманітності виплат у Мелітополі дивуються і самі росіяни. Надто вже м'яко стелять окупанти.

Охочі заробити в смутні часи, голови оформити будь-які папери, аби грошовий потік не припинявся. Тільки ось, як показує досвід, гроші на зрадників закінчуються занадто швидко.

Наприклад, чиновникам, які продалися окупаційній владі, зарплату вже платити перестали. Все йде до того, що зраджувати батьківщину їм доведеться безкоштовно.

Ну, а тим, хто все ще вірить у мем "росія — щедра душа", і на кожному кроці кричить, що стільки грошей, як в окупації, ніколи раніше не отримував, варто хоча б заради винятку з правил скористатися мізком. Відкрити інтернет і подивитися, яка медіанна зарплата у росіян з аналогічною професією, і яку допомогу реально виплачують у Росії.

Джерело

Новости Украины