Рашисти офіційно повідомили, кого годують вкраденим на Мелітопольщині зерном

Рашисты официально сообщили, кого кормят украденным на Мелитопольщине зерном

Крадуть зерно та інші культура рашисти з перших місяців окупації просто в неймовірних обсягах. Продають його по всьому світу, і не соромляться зізнаватися в цьому.

Отакі собі віддзеркалені Робэн Губи озвучили масштаби і напрямки, в яких йде українське зерно. Так, псевдо-губернатор Є.Балицький повідомив, що тільки з окупованої Запорізької області та тільки до країн Африки і Близького Сходу відправляється близько мільйона тонн зерна на рік.

Але це далеко не всі напрямки торгівлі краденим. За інформацією окупаційного в.о. заступника голови регіонального уряду з економіки Юрія Гуськова, географія досить ширша:

— Покриття з приводу експортних поставок — це Африка, зараз із китайськими партнерами досить щільно взаємодіємо, Туреччина, — заявив Гуськов.

Він також підкреслив, що не зазначена частина українського зерна годує регіони Росії. Раніше також повідомлялося про відправку 27 тонн Мелітопольської пшениці до Венесуели.

Примітно, що за таких обсягів рашисти знахабніли до такої міри, що заборгували мільйони рублів співробітникам, так званого, державного зернового оператора. Люди, які фактично забезпечують збагачення окупантам, можуть отримати зарплату тільки через прокуратуру. Щоправда, таких сміливих рашисти моментально звільняють.

Джерело

Новости Украины