Рецепт дня: Салат «Поживний»

Легкий, корисний, недорогий, найкращий! Салат «Поживний» з яєць, редьки та огірків – страва, яка найчастіше з’являєтиметься на вашому столі у весняно-літній період, у сезон перших овочів. Таке блюдо і насичує, і чудово збагачує організм вітамінами.

Приготування салату з яєць, редьки та огірків не займає багато часу, зате на виході виходить ароматна, хрумка і дуже смачна закуска. Її можна комбінувати з будь-яким гарніром, але я волію все-таки намазувати на підсушений хліб на зразок бородинського. Ну вже дуже ошатно виходить.

Перш ніж приступати до нарізки інгредієнтів, підсушіть скибочки хліба в духовці або сухій сковороді. Якщо любите пікантніші нотки, посипте їх часниковим порошком або свіжомеленим перцем. Яйця для салату варіть близько 8-10 хвилин. Для повноти смаку краще брати майонез жирністю від 55 до 70%.

Складові
Яйце 4 шт., Редис 200 г, Огірки 2 шт..,Зелена цибуля 1 пуч., Майонез 2 ст. л., Сметана 1 ст. л., Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) за смаком, Хліб 4 шт.

Приготування
1. Відваріть круто яйця і наріжте маленькими кубиками. Потім подрібніть редис з огірком.

2. Дрібно наріжте зелену цибулю. В майонез висипте сіль і чорний мелений перець, ретельно все перемішайте.

3. Заправте салат майонезом та додайте сметани. Змішайте всі компоненти.

4. Далі змастіть дві скибочки хліба цією начинкою, накрийте скибочками, що залишилися. Розріжте сендвічі по діагоналі — і насолоджуйтеся трикутними бутербродами як у вишуканому закладі.

Крім зазначених інгредієнтів, також можете додати ковбасу, помідор та інші продукти. Такі універсальні сендвічі важко зіпсувати будь-яким компонентом.

Джерело

Новости Украины