Реванш між Дюбуа та Джошуа може відбутися 22 лютого у Саудівській Аравії

Реванш між Дюбуа та Джошуа може відбутися 22 лютого у Саудівській Аравії

Энтони Джошуа и Даниэль Дюбуа. Фото — Getty Images

Голова Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Туркі Аль аш-Шейх повідомив, що реванш між володарем поясу IBF у хевівейті Даніелем Дюбуа (21-2, 20 KO) та колишнім чемпіоном світу Ентоні Джошуа (28-4, 25) може пройт 22 лютого в Ер-Ріяді.

Бій може пройти в рамках івенту «5 на 5» між Queensberry Promotions та Matchroom Boxing, проведення якого у лютому раніше анонсував Туркі Аль-Аш-Шейх.

Нагадаємо, що 21 вересня у Лондоні Дюбуа переміг Джошуа. Даніель тричі відправив Ей Джея до нокдауну, а в п’ятому раунді нокаутував свого опонента. Дюбуа захистив титул чемпіона IBF, який здобув після того, як від нього відмовився Олександр Усик.

Бій Джошуа – Дюбуа встановив новий рекорд за кількістю глядачів у 21 столітті на боксерському поєдинку. Вечір боксу на стадіоні “Вемблі” в Лондоні відвідали 98 128 людей.

Промоутер Ей Джея Едді Гірн заявив, що у контракті на бій було прописано опцію реваншу. Проте Боб Арум спростував цю заяву, назвавши її «вигадкою». Коуч Дюбуа Дон Чарльз вважає, що його підопічному слід ретельно готуватися до будь-якого суперника.

Джерело

Новости Украины