Рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого будинку в Циркунах тіло чоловіка

Росія поцілила у приватний будинок, чоловік опинився під завалами.

Унаслідок обстрілу Циркунів загинув 52-річний чоловік.

Рятувальники дістали з-під завалів будинку у селі Циркуни Харківського району тіло чоловіка. Про це повідомив UA-NEWS.in.ua речник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Євген Василенко.

«Завали приватного житлового будинку завершили розбирати, тіло дістали. Це чоловік 1971 року народження. Його уламками даху привалило», — розповів Василенко.

Під час обстрілу Циркунів постраждали ще двоє чоловіків.

UPD. Пізніше у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області повідомили, що російські окупанти запустили по Циркунах три ракети С-300. Унаслідок обстрілу були пошкоджені 13 будинків, два з них повністю зруйновані. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав UA-NEWS.in.ua, о 14:52 18 травня у Харківській області оголосили повітряну тривогу. За хвилину мешканці почали повідомляти про вибух у Харкові. Однак, за інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, вибух був не у Харкові, влучання зафіксували у Циркунах. Російський снаряд потрапив у приватний житловий будинок. Під завалами опинилася людина. Двоє людей постраждали, їм медики надавали допомогу.

Нагадаємо, вночі 18 травня також був обстріл Циркунів. Росіяни били із зенітно-ракетного комплексу С-300. Постраждалих унаслідок обстрілу не було.

Джерело

Новости Украины