Риболовля та каністерапія: як у Хмельницькому реабілітують поранених бійців

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Арттерапія Вид психотерапії та психологічної корекції, заснований на мистецтві та творчості., каністерапіяМетод позитивного психосоціального і фізіореабілітаційного впливу на людей, які цього потребують, через спеціально керованих і навчених собак., терапія музикою та активності на природі, зокрема такі методи реабілітації використовують психологи поліції Хмельниччини в роботі із пораненими бійцями.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега.

"Психологи проаналізували, які методи найкраще працюють при реабілітації. Одним із них є каністерапія — позитивний метод психосоціального впливу на людей через спеціально навчених собак. Його у Хмельницькому застосовують у межах проєкту "Пункт психологічних практик".

Поранені бійці, які наразі проходять реабілітацію, відвідали кінологічний центр, серпень 2024, Хмельницький. Поліція Хмельниччини

Як розповіла Глега, поранені бійці, які наразі проходять реабілітацію, відвідали кінологічний центр — тут поспілкувалися із чотирилапими та подивилися, як готують собак до служби. На території центру також рибалили у водоймі.

Поранені бійці, які наразі проходять реабілітацію, на риболовлі, серпень 2024, Хмельницький. Поліція Хмельниччини

Новости Украины