Рівненський Верес зіграв унічию з київським Динамо

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: НК Верес

Із рахунком 1:1 завершився футбольний матч рівненського Вереса та київського Динамо. Рівняни забили пенальті під час доданого часу у другому таймі.

Про це повідомили у Telegram рівненського клубу.

Матч 19-го туру чемпіонату України з футболу між Вересом та Динамо відбувся у Рівному 7 березня. Матч мав розпочатися о 18:00, однак через повітряну тривогу гру розпочали о 18:40. Це був другий матч із вболівальниками на трибунах у Рівному.

Спершу рівняни активно атакували суперника, однак на 6-й хвилині матчу динамівець Динамо Назар Волошин пробив ворота Вереса.

Перший матч закінчився з рахунком 0:1 на користь Динамо.

Під час доданого часу у другому таймі, гравець рівненської команди Марко Мрвальєвич забив пенальті у ворота київської команди.

Рахунок матчу — 1:1.

У турнірній таблиці чемпіонату Динамо та Верес розділяють двадцять два очки.

Динамо посідає четверте місце (16 матчів, 34 очки), Верес — п‘ятнадцяте (18 матчів, 12 очок).

Що відомо про гру Вереса з Динамо

Із київським Динамо Верес дотепер загалом зустрічався 16 разів й лише раз здобув перемогу — у лютому 2018 року у грі першого етапу чемпіонату Української Прем'єр-ліги. Тоді рівняни здобули перемогу з рахунком 3:1. Голи забили Станіслав Куліш, Сергій Сімінін і Руслан Степанюк.

Також у протистоянні в 1/8 фіналу розіграшу Кубка України у сезоні 1993-1994 до чвертьфіналу змагань пробився Верес, вибивши Динамо за сумою двох матчів: 0:0 — у Рівному та 1:1 — у Києві. Тоді гол забив Олександр Паляниця.

Суспільне Рівне в Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

Новости Украины