Робота в таксі Болт у Кам’янець-Подільському

«Болт» — сучасна компанія, що надає послуги таксі через спеціальний додаток для смартфонів. Вона працює в багатьох країнах світу та великих містах в Україні. Зручність замовлення полягає в тому, що для виклику машини не потрібно телефонувати, домовлятися з диспетчером. Досить увійти в додаток для смартфона, вказати своє місце розташування і точку призначення, а потім вибрати відповідний за категорією і ціною автомобіль.

Ця служба пропонує всім водіям, які мають власне авто або багатий досвід водіння, чудовий варіант додаткового або основного заробітку. Робота таксі Кам’янець Подільський у Bolt — це зручно, престижно і просто. Пропонується кілька графіків і тарифних планів. Кожен може сам вибрати район обслуговування і час, коли готовий.

Які вимоги до співробітників

Щоб працювати в компанії «Болт», не потрібно складати тести, проходити довгі співбесіди або тривалі курси. Досить заповнити форму на офіційному сайті компанії, потім прийти в офіс з усіма документами. Для працевлаштування людина має відповідати таким критеріям:

  • вік — від 18 років. Їздити на власному авто або машині служби можуть студенти, люди з офіційною роботою, ті, що працюють дистанційно вдома;
  • наявність водійського посвідчення категорії B;
  • стаж водіння від 3х років. Клієнти мають можливість оцінювати водіїв. Якщо їм буде незручно, страшно, небезпечно, вони поставлять низьку оцінку;
  • відсутність медичних протипоказань, судимостей.

Кожному, хто влаштується за вакансією, буде вигідна робота в таксі в Кам’янець Подільському. Велике місто приносить щодня чимало замовлень. Завдяки доступності цієї служби багато хто віддає перевагу їй перед громадським транспортом. Це оптимальний варіант дістатися до роботи чи дому швидко, комфортно, недорого. 

Після реєстрації на сайті для працевлаштування потрібно надати відскановані копії документів (паспорт, водійське посвідчення, папери на машину). Подальші інструкції прийдуть на електронну пошту. З оригіналами документів потрібно буде прийти в офіс і пройти швидкий інструктаж. Він займе не більше години. Потім залишається тільки завантажити додаток на свій смартфон і приступити до роботи.

Вимоги до автомобіля

Для служби «Болт» підходять не всі машини. Не приймаються для реєстрації будь-які марки «ВАЗ» і «Деу Ланос». Щоб бути успішно зареєстрованим у компанії, авто має відповідати таким критеріям:

  • вік — не старше 2003 року. Сервіс приймає автомобілі мінімум із чотирма дверима (седани, хетчбеки, універсали);
  • справний технічний стан, охайний, доглянутий вигляд. Машина повинна мати гарний вигляд зсередини і зовні, тільки тоді клієнт отримає задоволення, коли буде їхати в ній, залишить хороший відгук;
  • дійсні документи — технічний паспорт, страховка ОСЦПВ.

Якщо свого транспортного засобу немає, можна працювати на авто компанії. Це нові, комфортабельні машини марки Skoda Scala, Hyundai Accent, Peugeot 301 з автоматичною коробкою передач і додатковим обладнанням для безпеки.

Процес реєстрації водія займає мало часу. Робота вимагає мінімум рутинних дій. Досить буде просто використовувати додаток і надавати послуги перевезень. Не потрібно реєструвати ФОП, ІП, заповнювати звітні документи, вести папери. Виплати здійснюються щотижня на банківську карту.

Новости Украины