Росія почала терміново зміцнювати кордони після рейдів добровольців, — ГУР

Росія почала терміново зміцнювати кордони після рейдів добровольців, - ГУР

Фото: t.me/legionoffreedom

Росія почала терміново зміцнювати кордони після рейдів добровольчих батальйонів, які зайшли до прикордонних регіонів РФ. Крім того, окупанти почали тренувати новобранців та готувати зміцнення, пише Telegram-канал Головного управління розвідки МО України.

— Заходи щодо зміцнення ділянок російського кордону в білгородській, курскій, брянській областях держава-агресор активізувала після рейдів «Сибірського батальйону», «Російського добровольчого корпусу» та легіону «Свобода Росії». Особовий склад угруповань військ Росії «курск», «брянськ» та «білгород» тренують виявляти та боротися з диверсійно-розвідувальними групами, вести штурмові дії в умовах міської забудови, охороняти та захищати об’єкти критичної інфраструктури, – розповіли розвідники.

Вишкіл новобранців для посилення прикордонних російських регіонів окупанти проводять, зокрема, в окупованому Маріуполі та інших окупованих містах України. Також противник зміцнює, удосконалює та маскує зміцнення у Білгородській, Курській, Брянській областях та намагається збільшити там кількість засобів боротьби з дронами, РЕБ та ППО. Зокрема, у Курську область планують перемістити підрозділи 5-ї зенітно-ракетної бригади ворога, яка зараз знаходиться на окупованій території Луганської області.

Російські добровольчі формування Російський добровольчий корпус, легіон «Свобода Росії» та Сибірський батальйон зайшли до Білгородської та Курської області 12 березня, напередодні виборів президента РФ 15-17 березня. Добровольці оприлюднили спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Російські добровольці озвучили умови для можливих переговорів та припинення вогню у регіонах РФ.
Джерело

Новости Украины