Росія завдала ракетного удару по підприємству у Харківській області

Пошкоджено будівлі.

Минулої доби Росія била по Харківському, Куп’янському та Чугуївському районах.

У ніч проти 7 червня окупанти завдали удару по селищу Малинівка (Чугуївський район). Обстріл здійснювали із зенітно-ракетного комплексу С-300. Унаслідок удару пошкоджень зазнало цивільне підприємства, постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог обстрілював місто Вовчанськ, де були пошкоджені шість приватних житлових будинків, машина та будівлі цивільного підприємства. Після обстрілів виникли пожежі.

У Харківському районі під обстріл потрапило село Стрілеча. Росіяни вдарили з танка по багатоквартирному будинку. Внаслідок удару знищена квартира на п’ятому поверсі, виникло займання.

Загалом за добу російські окупанти обстріляли 27 населених пунктів у Харківській області. Вони використовували авіацію, артилерію, міномети, танки, ракетне озброєння.

Зокрема, на Слобожанському напрямку здійснили авіаудар по Стрілечій, мінометні та артилерійські обстріли — по населених пунктах Уди, Ветеринарне, Гранів, Мороховець, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Гатище, Покаляне, Бударки, Землянки, Зарубинка, Чугунівка у Мілове. Росія продовжує зберігати тут військову присутність у прикордонні з Україною.

На Куп’янському напрямку з авіації вдарили по територіях біля Кислівки (Петропавлівська громада). З артилерії й мінометів обстріляли населені пункти Кам’янка, Тополі, Красне Перше, Петро-Іванівка, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Кислівка, Табаївка та Берестове.

Фото: Олег СинєгубовФото: Олег Синєгубов

Як писав UA-NEWS.in.ua, 6 червня ввечері окупанти знову обстріляли аміакопровід у Куп’янському районі. Усього було шість прильотів у район насосної станції біля Масютівки.

 

Джерело

Новости Украины