Росіяни форсують відкриття мілітаристських центрів в Бердянську — новини Бердянська

«Центри військо-патріотичного виховання» «Маяк» та «Воїн» в особливому пріоритеті у росіян. Підготовку до відкриття тримає на особистому контролі перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кірієнко

Росіяни форсують відкриття мілітаристських центрів в Бердянську Куратор окупованих регіонів з масовкою приїхали до Бердянська. Фото: z-пабліки

Перекваліфікацію дитячих оздоровчих центрів на осередки військової підготовки молоді росіяни планують завершити в максимально стислі терміни.

Йдеться про «федеральний освітній центр» «Маяк», який росіяни використовуватимуть для проведення пропагандистських заходів молодіжних мілітаристських формувань. Завершити роботи з реконструкції будівлі планують в 2024-му році. Принаймні в цьому запевняють місцеві колаборанти Кірієнка.

Колишні місця відпочинку дітей тепер стануть центрами підготовки бойовиків. Скріншот z-пабліки 

За останні два місяці це вже другий візит московського посадовця до Бердянська. В лютому росіянин також особисто ознайомлювався з ходом підготовчих робіт до відкриття «Центру». 

Замість дитячого табору військовий. Росіяни в Бердянську продовжують готувати дітей до війни

Відкриття «Центру військово-спортивної підготовки «Воїн» росіяни обіцяють до літа 2025-го року. Роботи з реконструкції проводяться на базі дитячого центру «Іскра».

Редакція неодноразово відзначала факти прискорених темпів будівництва, ухвалення законів та інших дій, спрямованих на якнайшвидшу мілітаризацію окупованого регіону.

"Запорожзьке казаче військо" — окупанти формують нове угруповання

Бердянщину приєднали до південного військового округу росії. Що далі?

Источник

Новости Украины