Росіяни скинули авіабомби на Куп’янщину, загинула жінка

Смертельне поранення отримала 48-річна місцева жителька.

У селі пошкоджені будинки, загорілася школа.

У середу 10 січня російські військові обстріляли Куп’янський район. Під обстріл потрапила Вільхуватка. На село скинули керовані авіаційні бомби. Через обстріл загинула жінка 48 років. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти ракетою знищили корпуси дитячого табору у Харкові

«Пошкоджено 10 приватних будинків, магазин. Внаслідок обстрілу виникла пожежа в школі. Екстрені служби продовжують ліквідацію наслідків», — розповів Синєгубов.

Пізніше у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області повідомили, що обстріл Вільхуватки окупанти здійснили близько 14:30. Зафіксовано влучання двох авіабомб. Одна з них упала на територію школу, виникла пожежа. Вогонь охопив близько 80 квадратних метрів площі. Пожежу загасили о 16:20. Жінка загинула, коли окупанти били по приватному сектору.

«Друга бомба потрапила в землю на території приватного сектору. Внаслідок її вибуху загинула 48-річна місцева мешканка», — розповіли у ГУ ДСНС.

Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов

Як писав UA-NEWS.in.ua, увечері восьмого січня російські загарбники обстріляли селище Дворічна у Куп’янському районі. Унаслідок удару поранення отримали чоловік 57-ми років і жінка 63-х років.

Джерело

Новости Украины