Роспропаганда «тяжко поранила» Буданова. ГУР: Здоров’я у нього прекрасне, справи йдуть чудово


Роспропаганда "тяжко поранила" Буданова. ГУР: Здоров'я у нього прекрасне, справи йдуть чудово

Кирило Буданов (Фото: скриншот з відео)

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов спростував фейк російської пропаганди про нібито «тяжке поранення» начальника ГУР Кирила Буданова. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, він нещодавно спілкувався з Будановим і той почувається добре.

«Відмінно у нього справи, чудове здоров’я, тільки спілкувалися з командиром. Він сповнений планів, весь у роботі, дуже мало вільного часу, величезна кількість завдань, пов’язаних із відновленням українського суверенітету та покаранням ворогів України», — сказав Юсов.

Він зазначив, що, виходячи з цього, мешканцям тимчасово окупованих територій та населенню РФ рекомендується триматися якомога далі від військових об’єктів російської армії.

Раніше пропагандистські ресурси Кремля поширили фейкову новину про нібито «ракетний удар по будівлі ГУР і тяжке поранення Буданова».

  • Росія протягом травня розганяла фейки, що із головкомом Залужним начебто «щось трапилося»: то він нібито «в тюрмі», то нібито «на Кіпрі», то нібито «вбитий», то нібито «тяжкопоранений».
  • Міноборони спростовувало російську дезінформацію, але пропагандисти країни-агресора не вгамовувалися. 25 травня полковник ЗСУ Штефан опублікував перше відео із головкомом.
  • Залужний з посмішкою передав ще один привіт. Нове відео з головкомом ЗСУ.

Читайте також: Бронекатер «Буча» урочисто ввели до складу ВМС ЗСУ. Прийшли Залужний та Неїжпапа – фото

Джерело

Новости Украины