Розвідка: Не очікуємо, що РФ раптово розвалиться. Трансформація — це повна поразка у війні


Розвідка: Не очікуємо, що РФ раптово розвалиться. Трансформація — це повна поразка у війні

Вадим Скібіцький (Фото: скриншот із відео)

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що для трансформації Росії потрібна її повна поразка у війні проти України. Про це повідомив заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький в інтерв’ю газеті Civilmedia.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, розвідка не очікує, що Росія розпадеться в один день, проте Україна робить все, щоб звільнити всі свої території та завдати окупантам поразки.

«Якщо ми говоримо про трансформацію РФ, то вона можлива лише після повної поразки. Ця трансформація має піти на користь усім, тому що нинішня Росія є уособленням зла, джерелом нестабільності та небезпеки як для світу, так і для самих росіян», — сказав Скібіцький.

Він зазначив, що в інтересах України та Європи позбавити Росію можливостей проводити нові війни та змусити дотримуватися міжнародного права.

Розвідник наголосив, що трансформація РФ має передбачати покарання всіх воєнних злочинців та репарації.

«Росія залишається в’язницею для багатьох інших народів, які заслуговують на свої національні держави, але тут треба робити ремарку, що без боротьби державність вони не отримають», — резюмував він.

  • 24 липня 2023 року міністр оборони Олексій Резніков заявив, що український контрнаступ відстає від графіка, але йде за планом. Він наголосив, що наступальна операція – це не комп’ютерна гра.
  • У Білому домі заявили, що наступ ЗСУ не зупинився, він триває, і в США не мають наміру обговорювати військову операцію, «сидячи на дивані».
  • Секретар РНБО Данілов: У наступі ЗСУ немає жодних графіків і дедлайнів. На метр землі – до п’яти мін. 

Читайте також: «Прорив буде, але не як під Ізюмом». Інтерв’ю нового голови Нацгвардії – за хвилину

Джерело

Новости Украины