Сачко та Орлов здобули перемоги на турнірі у Брашові. Крутих не зміг подолати кваліфікацію

Сачко та Орлов здобули перемоги на турнірі у Брашові. Крутих не зміг подолати кваліфікацію

Виталий Сачко, фото — btu.org.ua

Українські тенісисти Віталій Сачко, Владислав Орлов та Олексій Крутих провели свої матчі на турнірі у румунському Брашові.

Друга ракетка України Віталій Сачко розпочав свій шлях на турнірі одразу в основній сітці – його суперником був господар корту румунський тенісист Ніколас Йонел. У першій партії йшла запекла боротьба, результат якої було вирішено лише на тай-брейку – українець зумів взяти гору. У другому сеті Сачко лише одного разу не зміг втримати свою подачу, натомість зробив два брейки та виграв 6:4. У 1/8 фіналу Віталій зіграє проти боснійця Нермана Фатича.

Владислав Орлов, який знаходиться на 594-му рядку рейтингу ATP, успішно пройшов кваліфікацію. У її фіналі суперником українця був болгарський тенісист Петр Нестеров, а для визначення переможця знадобилися всі три сети. Першу партію Орлов виграв 6:1, записавши на свій рахунок три брейки. У другому сеті на корті точилася рівна боротьба – Владислав лише раз віддав гейм на своїй подачі і зрештою поступився 4:6. Вирішальна третя партія пройшла під тотальне диктування українця – завдяки двом брейкам Орлов виграв 6:1 і вийшов в основну сітку турніру. Там у першому колі на українця чекає зустріч проти румунського тенісиста Раду Папу.

А ось Олексій Крутих пройти кваліфікацію не зумів – у її фіналі він протистояв нідерландському тенісистові Єлле Селсу і зазнав поразки у трьох сетах. Першу партію Крутих виграв 6:4, другий сет уже залишився за нідерландцем – 3:6. У вирішальному третьому сеті для визначення переможця довелося вдатися до тай-брейку – Крутих двічі дозволив супернику зробити міні-брейк і в результаті зазнав поразки.

  • ATP Challenger. Брашов, Румунія. Кваліфікація. Фінал

Єлле Селс (Нідерланди) – Олексій Крутих (Україна) – 2:1 (4:6, 6:3, 7:6)

Петр Нестеров (Болгарія) – Владислав Орлов (Україна) – 1:2 (1:6, 6:4, 1:6)

  • ATP Challenger. Брашов, Румунія. Основна сітка. Перше коло

Ніколас Йонел (Румунія) – Віталій Сачко (Україна) – 0:2 (6:7, 4:6)

Джерело

Новости Украины