Сам собі не вірю – псевдо-губернатор Є. Балицький розповів, що у Мелітополі паніки немає

Сам себе не верю - псевдо-губернатор Е. Балицкий рассказал, что в Мелитополе паники нет

Переконувати у провалі спецоперації, до самої Москви командували мелітопольського гауляйтера.

На шоу біснуватого рупора кремля Соловйова псевдо-губернатор Запорізької області був сам не своїм.

Зазвичай красномовний Є.Баліцький помітно зажурився, розмовляв з паузами, погано зображував оптимізм і через силу посміхався, відповідаючи на запитання ведучого.

Втім, погано Є.Баліцькому не від столичної публіки. Надзвичайно втраченим і переляканим він став після смерті свого колеги по цеху, Стремоусова. На його похороні Мелітопольський гауляйтер виглядав, ніби уявляв себе на місці вбитого.

Так на питання ведучого, як ситуація в окупованому Мелітополі, Є.Баліцький сказав, що, безумовно, "влада" переживає. І зазначив, що паніки немає — буквально тими ж словами, які використав останніми днями окупації Херсона горезвісний Стремоусів.

Також мелітопольський гауляйтер постарався невдало пожартувати, пославшись на слова президента країни агресора, мовляв, "ми ще нічого не починали". У цей момент навіть по особі спікера було зрозуміло, наскільки ця фраза не вписалася в реальну обстановку. У цей момент окупаційний губернатор затнувся, витримав театральну паузу і навіть був змушений кілька разів набрати повітря в легені.

Ситуацію на межі фолу спробував врятувати Соловйов, уточнивши, чи добре окопалися "визвольники" у Запорізькій області. Є.Баліцький, спрямувавши очі в стелю, відповів, що посвячувати в деталі не може, і знову за прикладом Стремоусова заявив, що ніхто Мелітополь та інші окуповані міста Запорізької області не здасть. Щоправда, на тлі свіжозвільненого Херсона заява вийшла комічною. Навіть для убогого шоу Соловйова…

 

Джерело

Новости Украины