Satisfyer: порівняння кращих секс-іграшок

Якщо ви вважаєте, що множинний оргазм — це міф, то вам терміново треба познайомитися з німецькою компанією з виробництва секс-іграшок Satisfyer. Цей оригінальний бренд відомий своєю технологією всмоктування, що створює повітряні хвилі та пульсації навколо клітора, як невеликий вакуум. Саме тому безконтактні іграшки для клітора називають вакуумними стимуляторами. На випадок, якщо цього недостатньо, ви можете обрати модель з додатковою функцією вібрації.

Для багатьох використання Сатісфаєра означає набагато швидший оргазм — потрібно лише хвилина-дві, щоб дійти до кульмінації. Класична модель має кнопки «плюс» і «мінус», які відповідають за керування режимами стимуляції та рівнями потужності, силіконовий розтруб для більшого комфорту і потужний один або два незалежних моторчика. Компанія регулярно випускає настільки велику кількість новинок, що більшість іграшок відрізняється лише дизайном і кольорами. Якщо виокремити якусь топ-1 інтимний продукт з усього асортименту, то це однозначно Satisfyer Pro 2, перша варіація якого вийшла у фірмовому бежевому кольорі з перламутровим відтінком. Перший режим стимуляції має легку інтенсивність для ніжного впливу на клітор, адже в кожної з нас різний рівень чутливості. Як було зазначено вище, цей вакуумний стимулятор має дві кнопки керування режимами та окрему кнопку для активації або вимикання. Ергономічний дизайн дозволяє зручно тримати іграшку в руках, а магнітна зарядка робить її повністю водонепроникною і придатною для мастурбації в душі або ванній. Нещодавно Сатісфаєр випустили оновлену модель Satisfyer Pro 2 у ліловому та блакитному кольорах з фірмовим перламутровим відтінком. Ще однією впізнаваною секс-іграшкою є Satisfyer Pro Penguin, яка виконана в оригінальному дизайні, що нагадує грайливого пінгвіна. Функціонал такий самий, як у вищезгаданого Pro 2, але інтенсивність стимуляції може трошки відрізнятися в залежності від форми та ширини розтруба.

Якщо ви часто подорожуєте або їздите у робочі відрядження, вам знадобиться більш компактна за розмірами іграшка для сексу і мастурбації, яку було б зручно брати з собою куди завгодно. І це може бути Satisfyer Love Breeze (https://lovespace.ua/uk/products/vakuumnij-stimulyator-satisfyer-love-breeze) — вакуумний стимулятор з 11 режимами роботи. Ця модель випускається у трьох перламутрових кольорах: жовтому, кораловому та блакитному, а також має лише 10 сантиметрів у довжині. Дві кнопки керування відповідають за перемикання режимів безконтактної стимуляції, а також увімкнення та вимкнення девайсу. Satisfyer Love Breeze також є повністю водонепроникним, а магнітний USB-кабель для заряджання йде в комплекті. Потужний Li-ion акумулятор заряджається за півтори години і працює в середньому впродовж однієї години.

У зв’язку з тим, що більшість вакуумних стимуляторів Satisfyer мають силіконову головку, лубриканти лише на водній основі будуть сумісними для мастурбації такими іграшками. Додаткова змазка зробить використання Сатісфаєра комфортнішим, а також стане у нагоді під час сексу з партнером чи партнеркою.

Новости Украины