СБУ викрила плани окупанта щодо дестабілізації ситуації на території області

Російські окупанти у м. Токмак розробляють план заходів щодо повного переходу з 04 квітня 2022 року на валюту рф (рублі) при розрахунках городянами за будь-який товар у місті (готівковий та безготівковий).

В інших тимчасово окупованих містах Запорізької області — м. Мелітополь та Енергодар  — із залученням можливостей так званою «Радою промисловців та підприємців», намагаються надати максимальне сприяння місцевим фермерам у постачанні з тимчасово окупованою території АР Крим добрив, палива та інших стратегічних матеріалів, задля прискорення посівних робіт.

Крім того, окупантами рф заплановане проведення о 8:00 завтра, 26 березня, на центральній площі міста Мелітополь, проплаченого мітингу, спрямованого на підтримку «російської влади». Відомо, що обіцяна оплата за участь — 1200 рублів. Усім охочим «підзаробити», тим самим зраджуючи власну Батьківщину, необхідно буде тримати російський окупаційний прапор та «щиро» радіти на відеокамери.

До речі, напевно, прихильники рф ще не знають, що путін закупив лише для своїх військ 40 тис. пластикових пакетів. А для зрадників навіть не передбачені пакети.

Це лише окремі елементи телефонних розмов російських окупантів, які вдалося перехопити співробітникам СБУ.  Як раз сьогодні, Служба безпеки відзначає своє професійне свято. Відзначає черговими професійними здобутками. 

 

 

Слава Україні!

Смерть ворогам!

Україна обов’язково переможе!

Источник

Новости Украины