Сергія Снігура із Вінниччини відзначили двома нагородами

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Захисник Сергій Снігур із селища Крижопіль Тульчинського району. Фото: Суспільне Вінниця

Жителя селища Крижопіль Тульчинського району, що на Вінниччині, 48-річного Сергія Снігура відзначили двома нагородами.

Захисник спільно із побратимами захищає Україну на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Красногорівка та Невельське. Про це повідомив голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк.

"За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою Сергій Михайлович відзначений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України "Золотий хрест". Також нашого земляка нагороджено медаллю "За оборону рідної держави". Її вручив командир військової частини, за мужність, самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку", — пише Олександр Гаврилюк.

Що відомо про нагороду

  • Нагрудний знак "Золотий хрест" — одна з відзнак Головнокомандувача ЗСУ. ЇЇ вручають особам рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.
  • "За оборону рідної держави" — це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою сприяння становленню поваги суспільства до захисників вітчизни. Медаллю нагороджують за мужність, самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку.
Новости Украины