Шахтар – Динамо: де дивитися онлайн матч за Суперкубок України

Шахтар – Динамо дивитися онлайн
/ ФК «Шахтар»

У вівторок, 25 серпня, «Шахтар» та «Динамо» зіграють за Суперкубок України. Матч відбудеться без глядачів, тому підтримати улюблену команду можна буде біля екранів телевізорів чи моніторів.

Матч за Суперкубок України покажуть одразу два телеканали – «Україна» та «Футбол 1». Трансляція матчу на обох каналах розпочнеться о 20:50. Сама гра стартує о 21:00.

До теми: «Шахтар» – «Динамо»: став відомий арбітр матчу за Суперкубок України

Онлайн-трансляція матчу «Шахтар» – «Динамо» буде доступна і на Oll.tv. Однак доступ до трансляції платний та вимагає реєстрації. Найдешевший місячний абонент на перегляд футбольних матчів коштує 109 гривень. 

Текстову онлайн-трансляцію матчу за Суперкубок України з публікацією відео голів проведе Спорт24. Вона буде доступна за годину до гри.

Це буде 17-й розіграш Суперкубку України. І перший, який відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський». «Динамо» та «Шахтар» мають порівно трофеїв – по вісім. Хоча між собою команди за цей трофей зіграли лише 12 разів. У цих зустрічах «Динамо» здобуло сім перемог, ще п’ять разів успіх був на стороні «гірників».

Сім з восьми перемог у Суперкубку України «Шахтар» здобув під керівництвом Мірчі Луческу, який тепер тренує «Динамо».

Источник

Новости Украины