Школи Краматорська продовжують набір учнів до першого класу


Управління освіти Краматорська інформує, чому варто обрати для навчання школи Краматорська.
  «Вітаємо майбутніх першокласників та їхніх батьків!

Заклади загальної середньої освіти Краматорська набирають учнів до першого класу. Це важливий крок у житті кожної дитини, адже саме в цей час вони розпочинають свій шлях до знань, дружби та невичерпного джерела нових вражень.

На платформі e-case в розділі Загальна середня освіта знайдете інформацію про заклади, які набирають перші класи та учителів початкової ланки. За потреби, одразу на платформі Ви можете написати повідомлення до закладу, який вас зацікавив.

Чому варто обрати саме наші школи?

Ми впроваджуємо різноманітні програми підтримки наших учнів: забезпечуємо новорічними подарунками; заохочуємо преміями обдарованих учнів; надаємо фінансову підтримку при вступі до ЗВО міста.
Ми постійно моніторимо якість освітніх послуг: наших учнів навчають тільки досвідчені педагоги; ми чуємо та прислухаємося до учнів та батьків; наші учителі розвивають кожну дитину індивідуально.

Ми працюємо над забезпеченням учнів необхідною комп’ютерною технікою, тому за перші два місяці 2024 року: надали учням 611 ноутбуків; надали учням 316 хромбуків; продовжуємо роботу в цьому напрямку.
Ми піклуємося про ментальне здоров’я наших учнів: наші психологи проводять дієві заходи з підтримки ментального здоров’я; надаємо простір для розвитку талантів та інтересів кожному учню; розвиваємо в громаді дитиноцентризм та педагогіку партнерства. Долучайтеся до нашої освітньої родини, де мрії стають реальністю, а навчання — це захопленням!».
BoostTG: https://t.me/kramuo?boost TG: https://t.me/kramuo FB: https://www.facebook.com/kramuo INST: https://www.instagram.com/kramuo.dn.ua/ Сайт: https://www.kramuo.dn.ua/

Джерело

Новости Украины