Що очікувати в новому сезоні УХЛ від чемпіона «Кременчука»

Сергій Мазур
/ УХЛ

Чемпіоном УХЛ в минулому сезоні стала команда «Кременчук». Для клубу це перше чемпіонство. Президент клубу Сергій Мазур розповів про плани на новий сезон.

«Кременчук» в цьому сезоні ж планує захистити своє чемпіонське звання. А звання чемпіона допоможе не лише команді, але й регіону.

До теми: Головний тренер збірної України з хокею Сергій Вітер подав у відставку

«Я думаю, що це серйозний поштовх для розвитку спорту в місті. Діти повинні бачити, до чого вони прагнуть і йдуть, а батьки повинні розуміти, куди віддавати дітей. Так що команда-чемпіон – це добре не тільки для нас, як для команди. Це добре для всього нашого регіону і розвитку спортивної інфраструктури в місті», – розповів Сергій Мазур в коментарі офіційному сайту УХЛ.

Команда підписала ряд нових спонсорських контрактів. Також є домовленість з місцевою владою про підтримку.

Від нового сезону Сергій Мазур очікує ще більше боротьби. Адже кількість команд стало більше.

«Чекаю яскравих і цікавих матчів, боротьби за місця в таблиці та, звичайно ж, перемог своєї команди. Зараз чемпіонат виріс, додалося три нових клуби з серйозними амбіціями, так що зросте і конкуренція всередині чемпіонату. Я думаю, що це буде один з кращих і найцікавіших сезонів УХЛ, а глядачів чекає принципова боротьба і за місця в і таблиці, і за медалі», – розповів Сергій Мазур.

Источник

Новости Украины