Сильний вітер і опади: синоптики дали прогноз погоди на неділю, 4 лютого

Хоча синопитки прогнозують на 4 лютого у багатьох регіонах теплу погоду з періодичною хмарністю, очікується погіршення погодних умов. Сильний вітер і опади може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Відео дня

Про це повідомили в Укргідрометцентрі. Згідно нового прогнозу, в Україні  4 лютого місцями можливі опади у вигляді дощу, а у східних областях очікують помірний мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу.

Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, проте у більшості областей будуть пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° тепла; вдень +3-8°, у південній частині до +11°, на півночі Лівобережжя 0-5° тепла.

В Карпатах мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура протягом доби близько 0°.

На Київщині прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Часом невеликі опади у вигляді дощу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла. У самому Києві вночі +2..+4°, вдень близько 5° тепла.

Окремо синоптики оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища першого рівню небезпечності, пов’язані із поривами вітру до 15-20 м/с. «Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць», – зазначили в Укргідрометцентрі.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше синоптикиня розповіла, які «сюрпризи» готує погода. Зокрема, українцям слід готуватися до чергування заморозків та потеплінь.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины