Синєгубов розказав, де російські ДРГ намагаються прорватися на Харківщині

Диверсанти намагаються зайти на кількох напрямках.

На території Харківської області постійно фіксують російських диверсантів.

Диверсійно-розвідувальні групи ворога висуваються на Богодухівському та Вовчанському напрямках, на півночі та північно-східному напрямку. Вони прагнуть знайти слабкі місця української оборони. Проте Збройні сили України вчасно виявляють російських диверсантів та ліквідують, деяких беруть у полон. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

«На жаль, ця робота триває постійно. Ми постійно стикаємося з тим, що ворог намагається десь прощупувати наші позиції, можливо, якість слабкі місця у фортифікаційних спорудах тощо. Дійсно, періодично він висуває до нас диверсійно-розвідувальні групи, однак більшість із них вчасно виявляється нашими військами, знищується. Були факти, що брали у полон російських військових тощо. Ця робота постійно. Ми фіксуємо і на Богодухівському напрямку, і на півночі нашої області, на північно-східному, на Вовчанському напрямку. Ця робота триває постійно», — сказав Синєгубов.

Як писав UA-NEWS.in.ua, Росія прислала диверсантів, які будуть навчатись на кордоні з Харківською та Сумською областями. У район Грайворона (Бєлгородська область) прибула навчальна рота 2-ї окремої бригади спеціального призначення ГУ ГШ Збройних сил Росії.

Нагадаємо, днями на Харківщині прикордонники штурмової бригади «Сталевий кордон» виявили російських окупантів, що намагалися укріпитися на нових позиціях. Будуючи лінію фортифікацій на російській стороні, вони проникли у Куп’янський район. Українські захисники вдарили по них.

Джерело

Новости Украины