Сьогодні Україна відзначає День українського добровольця

Добровольці!

По всій Україні сьогодні, 14 березня, відзначають День українського добровольця. Це свято є особливо важливим у непрості для країни часи, передається на сторінці «Верховна Рада України» в соцмережі Facebook. 

Як зазначається, на захист нашої держави від російської агресії, одними з перших, стали саме добровольці. 

«Вони відмовилися від звичного життя та відправилися на передову. Вони не могли лишатись осторонь та були об’єднані прагненням захистити країну», — йдеться у повідомленні. 

Так, саме сьогодні українці вшановують мужність та героїзм всіх добровольців. У подальшому їм бажають лише мирного життя. Нажаль, є чимало людей, які з поля бою просто не повернулися. І ці смерті рідним та близьким не компенсує ніщо: ні грошові пільги, ні гордість за проявлений патріотизм. Людей вже ніколи не повернути. 

У пам’яті українців залишиться відвага українських добровольців. Тому, всіх українців закликають кожного дня докладати якомога більше зусиль, щоб жертва, яку принесли добровольці, не була марною.

Раніше, видання 05366 писало: «Землі АТОвців – євреям: розбірки навколо «Озерного» вивчатиме робоча група» та «АТОвці у Кременчуці проти створення єврейського меморіального парку».    

Верховна Рада України

Источник

Новости Украины