Співачка Etnira з Рівного, яка на час війни переїхала в Польщу, презентувала відеоролик на свою композицію Незламна

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: Instagram etrina_yoursinger/Малюнок: скрин з відеоролика Незламна

Співачка з Рівного з псевдонімом Etnira, яка на час війни виїхала за кордон, презентувала відеоролик на пісню Незламна. В його основі — дитячі малюнки про війну в Україні. Суспільному виконавиця розповіла, що композиція характеризує "увесь біль та незламність українського народу".

Etnira, вона ж Вікторія Балабушко, розповідає, що пісню написала ще на початку повномасштабної війни в Україні. 6 березня вона із сестрою та її маленькою дитиною виїхали до Польщі

"І вже тут під впливом емоцій, усього пережитого, я написала цю пісню. У ній весь мій біль і незламна віра в перемогу. Хотіли якнайшвидше її випустити, але так склалось, що перезаписували трек, бо мені хотілось передати емоційний стан та зміст тексту. Як виявилось, записувати сингл на таку тему складно, адже у кожному слові біль. Друга спроба була вже у Польщі. У місцевому будинку культури допомогли дати цій пісні життя", — ділиться співачка.

В основу відеоролика до композиції Незламна лягли дитячі малюнки.

"Це малюнки діток з різних шкіл, інклюзивних закладів, з різних організацій, шкіл малювання. Я вирішила, що це буде найкращим кліпом, оскільки малюнки сповна можуть передати емоційний стан і дітей, і дорослих, і те, наскільки кожен українець переживає цю війну та любить Україну, свій дім", — розповідає Etnira.

Читайте також: Рівненська співачка Gayara презентувала відеокліп на композицію "What is Ukraine?"

Співачка досі перебуває у Польщі. Каже, що там продовжує волонтерити та брати участь у благодійних заходах.

"На усіх концертах я співаю виключно українською мовою, моя сольна програма складається з пісень про Україну. Завдання для мене — нагадувати про нас, щоб у Європі не забували про війну, не звикали до цього", — додає жінка.

Повернутись в Україну виконавиця планує, а от коли — ще не знає. Каже, сумує за рідним містом і людьми.

"Пишаюсь тим, що я українка, народилась на заході нашої країни, що я з Рівного, бо таких людей, як в нас, насправді, дуже мало: незламних, віруючих, які шанують українські традиції та звичаї", — підсумувала Etnira.

Читайте також

  • На Рівненщині подружжя переселенців навчає дітей робототехніки та програмуванню
  • Підготовка до ЗНО з історії України: пластуни Рівненщини запрошують на безкоштовний навчальний курс
  • Ремонт техніки, амуніція, психологічна допомога: як університети Рівненщини волонтерять під час війни

Ми у Twitter

Новости Украины