Співає для благодійності: 8-річний львів’янин зібрав понад 1 млн грн для ЗСУ (ВІДЕО)

ФОТО: скріншот з відео

Юрій Напора — восьмирічний львів’янин, якому вдалось зібрати вже кошти на дрони, автомобілі, прилади нічного бачення та інше спорядження для захисників.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Хлопчик навчається у хоровій школі «Дударик» і свій талант вирішив використати для благодійності. Разом з татом, він гастролює різними містами Львівщини, де дає вуличні концерти і збирає кошти, за які волонтери купують амуніцію для українських захисників.

Хлопець співає патріотичних пісень. Серед них як сучасні, так і повстанські, народні. Батько йому акомпанує на синтезаторі. Сім’я дала вже понад 40 концертів у різних містечках області.

«В один прекрасний день Юра каже: треба йти. Ми вирішили заїхати в Мостиська, де нас ніхто не знав. Ну так, щоб не було соромно у випадку фіаско», — згадує тато волонтера Назар Напора.

Управління молоді та спорту Львівської ОВА зняли про волонтера відео, в якому українські воїни з передової дякують Юрі Напорі. Найбільше хлопець цінує подаровані військовими шеврони — вдома вже зібрав цілу колекцію разом з подяками та грамотами.

«Я не втомився. Я люблю це. Я хочу цього. І випрошую тата кожного разу кудись йти чи їхати співати, щоб допомагати нашим Збройним силам», — каже Юрій Напора.

Зараз сума, зібрана Юрієм Напорою та його татом для благодійності, перевищила мільйон гривень.

Нагадаємо, львівські науковці розробили препарат, який рятує життя захисників на полі бою (ФОТО).

Джерело

Новости Украины