Спортсмени ДДМА увійшли до складу кандидатів на участь в Олімпійських іграх

Атлети Донбаської державної машинобудівної академії наполегливо продовжують підготовку до найголовніших змагань своєї кар’єри – Олімпійських ігор 2024 року. Ігри XXXIII Олімпіади відбудуться в Парижі і заплановані на 26 липня – 11 серпня 2024 року.

Як повідомили у ВУЗі, до списку атлетів Донецької області – кандидатів на участь у Паризькій Олімпіаді – включено 68 представників з 15 видів спорту, серед яких є студенти ДДМА.

У провідну групу (31 спортсмен з 13 видів спорту) увійшов Андрій Гарбар –тхеквондо ВТФ. У перспективну групу (30 спортсменів з 12 видів спорту) увійшли Лоліта Волошина – боротьба вільна, Марія Ларіна – легка атлетика і Артем Гарбар – тхеквондо ВТФ.

“Українські атлети заслуговують на участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі своєю незламністю та яскравими міжнародними перемогами, здобутими в умовах війни, розв’язаної росією та підтриманої білоруським керівництвом. А представникам країн-агресорок не місце на Іграх до виведення ворожих військ зі всієї території України!”, – зауважили у ВУЗі.

 

Джерело

Новости Украины