Стало відомо, де в Одесі можна безкоштовно стерилізувати безпритульних котів

У лютому поточного року Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради проведений тендер щодо стерилізації та вакцинації безпритульних кішок та котів на території міста Одеси. Про це повідомив сайт мерії.

За результатами проведеного конкурсу переможцем на надання послуг у Київському районі міста Одеси визначено ФОП Приходченко Микита Олександрович, клініка «Зоологія», яка знаходиться за адресою: вул. Ак. Вільямса, 73/1. Графік роботи клініки — з вівторка по суботу з 10:00 до 19:00, перерва — з 13:00 до 14:00. Контактний телефон: +380959259169.

Графік роботи клініки — з вівторка по суботу з 10:00 до 19:00, перерва — з 13:00 до 14:00. Контактний телефон +380959259169.

Для можливості стерилізації та вакцинації безпритульних кішок та котів необхідно:
— першого числа місяця о 10:00 особисто прийти до ветеринарної клініки, здійснити запис на вільну дату та отримати відповідний корінець-підтвердження;
— зробити фото безпритульної тварини (кота, кішки) в середовищі її мешкання;
— принести безпритульну тварину у визначену дату, але не пізніше 11:00, та надати будь-який оригінал документа, що посвідчує Вашу особу, для встановлення тотожності особи із записом;
— передати фотографію безпритульної тварини у зовнішньому середовищі (на будь-якому зручному носії);
— заповнити бланк направлення та інформаційну згоду;
— наступного дня до 11:00 забрати безпритульних тварин та відпустити у середовище її мешкання.

Також інформуємо, що конкурс по Приморському, Малиновському та Суворовському районах міста Одеси не відбувся з причини відсутності відповідних заявок, але Департамент екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради продовжує пошук ветеринарних клінік для участі у програмі зі стерилізації та вакцинації безпритульних кішок та котів та запрошує ветеринарні клініки до співробітництва.

 

Джерело

Новости Украины