Старий вертоліт перетворили на оригінальний будинок на колесах

Старому гелікоптеру Aerospatiale SA 330 Puma знайшли оригінальне застосування.

Він перетворився на незвичайний будинок на колесах, названий Helicamper.

Про це повідомляє сайт Carakoom.

Вертоліт Aerospatiale SA 330 Puma був випущений у 1978 році й експлуатувався в Німеччині, Румунії та Афганістані. У 2020 році його списали і виставили на продаж і оголошення побачили подружжя Блейк Морріс і Меггі Мортон зі США.

Раніше вони служили в береговій охороні і вирішили купити вертоліт Puma собі, щоб переробити його в причіп-автобудинок. Роботи над проєктом Helicamper зайняли два роки та сумарно тривали 900 годин.

Фюзеляж вертольота встановили на двовісний причіп та обробили усередині дерева. Кабіну пілотів залишили без змін — на думку Блейка Морріса, це чудове місце для ранкової кави. При цьому важелі управління вертольота перетворили на тримачі для рушників.

Всередині Helicamper обладнали спальню із широким ліжком та телевізором, а також кухню з плитою, раковиною та холодильником та вітальню, в якій можна розкласти додаткове спальне місце.

Обідній стіл прикрасили значками, монетами та навіть шматками лопатей вертольота. Санвузол відгородили дверима з туалету старого літака. Також встановлені кондиціонер та потужна аудіосистема.

Новости Украины