Стародубцева обіграла Тіхонову і вийшла у фінал кваліфікації Вімблдону-2024

Стародубцева обіграла Тіхонову і вийшла у фінал кваліфікації Вімблдону-2024

Юлия Стародубцева. Фото — Getty Images

Українська тенісистка Юлія Стародубцева обіграла Анастасію Тіхонову, яка виступає під нейтральним прапором у півфіналі кваліфікації Вімблдона-2024.

Матч тривав 1 годину та 8 хвилин. У першому сеті Стародубцева віддала суперниці лише стартовий гейм, після чого зробила три брейки та легко забрала першу партію з рахунком 6:1. Другий сет також пройшов під диктовку українки – вона лише одного разу програла гейм на своїй подачі, натомість знову зробила три брейки та тріумфувала 6:2.

У фіналі кваліфікації Вімблдону-2024 Юлія Стародубцева зустрінеться з австралійкою Меддісон Інгліс. Матч заплановано на завтра, 27 червня.

Сьогодні вихід у фінал кваліфікації Вімблдону-2024 оформила також і Дарія Снігур – в українському протистоянні вона обіграла Катаріну Завацьку.

До заявки одиночної основної сітки Вімблдону-2024 увійшли одразу шість українок: Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна, а також Катерина Байндль, яка для заявки використала «захищений рейтинг».

Британський турнір Великого шолома проходитиме (в основній сітці) з 1 по 14 липня. У минулорічному розіграші Вімблдону найкращою серед українок стала Світоліна, яка дійшла до півфіналу.

  • Вімблдон. Жінки. Одиночний розряд. Кваліфікація.

Юлія Стародубцева (Україна) – Анастасія Тіхонова (-) – 2:0 (6:1, 6:2)

Джерело

Новости Украины