Ставки на коефіцієнти на ЧС-2022 з футболу

Чемпіонат світу з футболу – головна подія чотириліття і вона стартує 20 листопада, а нового чемпіона ми дізнаємось 18 грудня, актуальна інформація щодо ставок на групові матчі є на https://betxcasino.com.ua/betting/betting-in-world-cup-2022/. Спекотні футбольні матчі пройдуть в Катарі, також особливість цього ЧС в тому, що турнір прийматиме арабська країна, і букмекери поспішили виставити свої коефіцієнти на ставки, тож щоб зробити ставку на Чемпіонат Світу, варто розібратися в цьому питанні, аби розуміти, де вигідніше це зробити та коли, із цим допоможуть розібратися відповідні сайти. 

Звичайно, перед кожним турніром експерти та аналітики намагаються передбачити, хто стане найкращою командою всього турніру. Проводяться різноманітні аналізи, вивчаються склади команд, їх зустрічі один з одним та ще низка різноманітних параметрів, які допомагають зробити максимально точні прогнози.

Поки вболівальники з усього світу очікують старт турніру, легальні букмекери вже викотили лінії, і кожен може вибрати коефіцієнти, що найбільш сподобалися та зробити свої ставки на переможця ЧС 2022.

Головні фаворити

Загальновідомо, що багато букмекерських контор почали приймати ставки ще до початку Чемпіонату Світу, і завдяки цьому вдалося скорегувати відповідний коефіцієнт. Наприклад Бразилію, Францію та Аргентину — ці команди легальні букмекерські контори бачили головними фаворитами Чемпіонату Світу з футболу в Катарі.

Збірна Бразилії – головний претендент на перемогу на думку багатьох. У бразильців довга та успішна історія на чемпіонатах світу. «Селесао» завойовувала жаданий трофей п’ять разів — більше, ніж будь-яка інша збірна. Востаннє південно американці вигравали ЧС у 2002 році. Попередні перемоги були на турнірах у 1958, 1962, 1970 та 1994 роках. Склад у бразильців теж сильніший — не слабший, ніж у Англії чи Франції. 

Тож враховуючи всі за та проти, поставити на їх перемогу в ЧС можна з коефіцієнтом у 5.35-5.55.  

Англія, Франція та Аргентина також входять до числа претендентів, займаючи 3-те, 4-те та 5-те місця відповідно в рейтингу ФІФА. Їхня виграшна оцінка складає від 6.30 до 9.00. 

Ставки на найкращого бомбардира 

Лінії букмекерів до чемпіонату світу з футболу 2022 року ставками на переможця не обмежуються.

Тут вбачають переможцями: 

  • Харрі Кейн 
  • Кіліан Мбаппе
  • Кріштіану Роналду
  • Ліонеля Мессі
  • Карім Бензем

Капітан збірної Англії та «Тоттенхем Хотспур» 29-річний Харрі Кейн один із головних фаворитів на здобуття звання найкращого бомбардира ЧС-2022. Після невеликого спаду він повернувся до своєї кращої форми, ставши лідером серед нападників минулого сезону АПЛ за очікуваними голами з результатом 19,73xG. Тому коефіцієнт варіюється в районі 8.00 до 10.00.

Перешкодити англійцю можуть два французи. Кіліан Мбаппе на чемпіонаті світу 2018 став наймолодшим французьким гравцем в історії турніру, який зумів забити гол. Конкурентами бачать Бензема (Франція), Кріштіану Роналду, який представляє Португалію та Ліонеля Мессі (Аргентина), ставлять переважно з коефіцієнтом 12.00-15.00.

Ставки на асистента 

Чемпіонат світу в Катарі збере найкращих плеймейкерів планети.  Неймар —  один із найважливіших гравців збірної Бразилії. 30-річний футболіст світовий лідер за кількістю гольових передач за збірну і зупинятися він не збирається.

ЧС 2022 стане останнім, на якому зіграє талісман аргентинського футболу Ліонель Мессі. Зараз він є другим за результативністю асистентом в історії чемпіонатів світу із шістьма передачами в активі.

Кевін Де Брейне, не зважаючи на тривале відновлення після травми кісток, минулого сезону видав непоганий перфоманс, випередивши всіх півзахисників АПЛ за очікуваними асистентами з показником 7,46 за хА.  Кожен коефіцієнт складає близько 9,0.

Джерело: https://3taim.com.ua/

Новости Украины