Стівенсон зазнав травму руки – бій Шакура проти Кордіни скасовано

Стівенсон зазнав травму руки – бій Шакура проти Кордіни скасовано

Шакур Стивенсон, фото — Getty Images

Володар чемпіонського поясу WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (22-0, 10 КО) зазнав травму руки не зможе провести бій проти колишнього чемпіона світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіни (17-1, 9 КО).

У зв’язку з отриманою травмою, Стівенсон має перенести хірургічне втручання. Повідомляється, що операція має “негайний” характер.

Бій між Стівенсоном та Кордіною мав відбутися 12 жовтня у рамках шоу в саудівському Ер-Ріяді, де у головному поєдинку вечора за звання абсолютного чемпіона у напівважкому дивізіоні зійдуться Артур Бетербієв та Дмитро Бівол.

Нагадаємо, що Стівенсон 7 липня у головній події вечора боксу у Нью-Джерсі переміг Артема Арутюняна. Поєдинок тривав усі 12 раундів, у результаті Шакур переміг рішенням суддів. WBC спочатку санкціонував поєдинок Шакура з Вільямом Сепедою.

Кордіна у травні несподівано програв володарю титулу за версією IBO у другій напівлегкій вазі Ентоні Какаче (22-1, 8 КО) із Північної Ірландії. У третьому раунді Какаче відправив Кордіну до нокдауну. Джо зумів повернутись у бій і нав’язати супернику справжню бійку. Однак у 8-му раунді після чергової вдалої серії від Ентоні рефері змушений був зупинити поєдинок, оскільки Кордін пропустив дуже багато ударів. Якако став новим чемпіоном IBF.

Бій Кордіна – Какаче пройшов на «Kingdom Arena» в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), в андеркарді об’єднавчого бою за титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Джерело

Новости Украины