Стрічка для касового апарату

Касові стрічки виготовляються з білого, бездеревного та безпилового офсетного паперу. Використання високоякісного офсетного паперу при виробництві касових рулонів забезпечує довговічну та безперебійну роботу лічильних машин. На даний товар у нас вигідна ціна і звичайно якісна касова стрічка.

У нашому асортименті ви знайдете касову стрічку з різними параметрами (довжина і ширина). Замовляючи у нас ви можете бути впевнені, що продукція прибуде в цілості. Ми приділяємо велику увагу упаковці та доставці товару. Щоб обрати потрібну під ваші параметри касову стрічку, пропонуємо детальніше ознайомитися з товаром на сайті https://7office.ua/kasova-strichka/.

Основні відомості про касову стрічку

Щоб до кінця розібратися із поняттям касова стрічка ми хочемо навести основні відості про неї.

  • Касова стрічка призначена для контрольно-касових машин, терміналів, фіскальних реєстраторів;
  • Термострічка містить покриття, яке реагує на тепловий вплив, і при нагріванні цього покриття з’являється відбиток;
  • Стрічка може використовуватися в найсуворіших умовах, вона зроблена з офсетного паперу, на який нанесено термоактивне покриття;
  • Обов’язковою умовою є нанесення кольорової смуги на останніх метрах касової стрічки. Поява кольорової смуги на стрічці означатиме, що ролик пора міняти;
  • Рулони касової стрічки виготовлені на сучасному обладнанні, що забезпечує рівне намотування і відсутність паперового пилу;
  • Дає змогу отримати друк високої якості та подовжує термін служби техніки.

Де вигідно купити касову стрічку?

Купити касову стрічку за вигідною ціною  та оптом можна на нашому сайті. Головний офіс знаходиться в м. Львів. Ми співпрацюємо з найкращими постачальниками і готові гарантувати якість продукції. Ознайомтеся з опублікованим на сайті каталогом. Визначившись із вибором, додайте товар у кошик і перейдіть до оформлення замовлення. Після заповнення форми з вами зв’яжеться наш фахівець.

Доставка по Львові безкоштовна при замовленні на суму, що перевищує 500 грн. Якщо покупку потрібно доставити в інше місто, знадобиться додаткове уточнення у менеджера вартості транспортування.

Завдяки нашому сайту купувати канцтовари для свого офісу стало простіше і швидше, ніж будь-коли. Замовляйте якісні касові стрічки за вигідними цінами та усі різноманітні товари, щоб отримати все необхідне для більш приємних та продуктивних днів в офісі.

Новости Украины